Duguláselhárítás Pécs - Blog - Perforo Kft. - Duguláselhárítás
2021.07.28.

Amit sose öntsünk a WC-be

A WC dugulása senki számára nem lehet ismeretlen fogalom, szinte már mindenkivel megesett, hogy próbálta lehúzni a WC-t, de a víz nem ment le. Ilyenkor nincs más megoldás, mint fogni a pumpát, és megpróbálni megszüntetni a dugulást, hogy a víz és az egyéb dolgok lemenjenek.
2021.07.14.

Tanácsok vegyszeres dugulás elhárítás esetén

Amikor felüti a fejét a dugulás, a legtöbben nem a mechanikus módszerek között keresgéli a megoldást, hanem a háztartási boltok polcain. Számos készítmény létezik már, amit dugulás esetén bevethetünk, ezek lehetnek savasak vagy lúgosak, de akad olyan eset is, amikor valaki tömény lúgot vagy savat önt a lefolyóba, hátha az segít.
2021.06.30.

Mechanikai módszerekkel a dugulás ellen

Bár sokan hiszik, hogy a dugulás elhárításra a vegyszeres megoldás a legjobb, ez nem minden esetben van így. A fürdőszobában a haj tud összegyűlni a lefolyóban, ami a vegyszerek nem biztos, hogy tudnak segíteni, a konyhában pedig az ételmaradék okozhat hasonló problémákat.
2021.06.16.

Amit soha, semmilyen körülmények között ne öntsünk együtt a lefolyóba

Ha dugulást tapasztalunk valamelyik lefolyóba, az nagyon kellemetlen tud lenni, akár a konyháról, akár a fürdőről, esetleg a WC-ről van szó. Az első reakció szinte mindenkinél a pumpa, de a házi és bolti készítmények bevetése is rendkívül gyakori.
2021.06.02.

Így előzhető meg a konyhai dugulás!

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy a víz nem akart rendesen lefolyni a mosogatóban. Ilyenkor legtöbbször rohannak a pumpáért, vagy előre aggódnak, hogy szakemberre lesz szükség.
2021.05.19.

Házi tippek a rossz szagok ellen

Amikor a lakás csillog-villog, nagyon bosszantó tud lenni a fürdőszobából áradó kellemetlen szag. Minden tökéletes lehetne, ha nem kéne bezárni az ajtót.
2021.05.05.

Ezek az ételek károsak a mosogatóra nézve

Egy tökéletes háziasszonynak vagy háziúrnak nemcsak arra kell figyelnie, hogy a lakásban rend és tisztaság honoljon, hanem arra is, hogy ne kerüljenek oda nem illő dolgok a lefolyókba.
2021.04.21.

Módszerek a konyhai dugulás elhárítására egyszerűen

Sokan nem szeretnek erős vegyszereket használni, és a legvégső esetben szeretnének csak szakembert hívni. Van pár egyszerű módszer arra az esetre, ha a konyhánkban dugulás keletkezik.
2021.04.07.

Valóban hatékonyak a lefolyótisztító szerek dugulás esetén?

A dugulás tényével minden ház és lakástulajdonos szembesül. Sokan választják a házi duguláselhárítást, ami olcsóbb is, mint ha szakembert hívnánk. Éppen ezért fontos megismernünk az általunk is használható termékeket. A boltokban rengeteg féle szert találhatunk, de nem mindegy, hogy melyiket választjuk.
2021.03.24.

Mikor beszélünk dugulásról?

Sokszor szembesülünk otthonunkban azzal a ténnyel, hogy nem folyik le a víz a csapban. Lehet, ez konyhai mosogató, fürdőszobai és még WC - ben is előfordul. Ennek oka lehet a sok étel, anyag maradék.