Szolgáltatások


Duguláselhárítás

A konyhában a zsír, az olaj, az ételmaradékok vagy éppen a kávézacc, a fürdőszobában a hajszálak, a szappandarabkák, a tusfürdő, vízkő és sampon a WC-ben a túlzott papír és a kevés víz okozta lerakódások a felelősek a lefolyók eldugulásáért. A dugulással ráadásul akkor is szembe kell nézni időnként, ha szűrőt használ a kádban vagy a mosdókagylóban: az ugyanis csak a nagyobb ételmaradékok vagy a hajszálak ellen véd, a sampon vagy a vízkő ellen nem. Előbb vagy utóbb elkerülhetetlen szakember igénybevétele a probléma megoldásához. A duguláselhárítás alap eszköze a spirálos csatornatisztító gép (csőgörény) ezzel az eszközzel hatékonyan tisztíthatók a csővezetékek 30mm-től 160mm-ig.

Zsíros lerakódások esetén úgynevezett womával (magasnyomású vízzel tisztító) tesszük teljessé a hibátlan szolgáltatást.

A duguláselhárítás szolgáltatásunkat főként Baranya megyében, így Pécs, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Komló, Mohács, Pécsvárad, Harkány, Siklós és Sásd, valamint a többi nagyobb település vonzáskörzetében veheti igénybe.

csőtörés Pécs, duguláselhárítás Pécs, kamerás csatorna vizsgálat Pécs, műszeres szivárgáskeresés Pécs, csötörés Pécs, nyomvonalkeresés Pécs

Kamerás csatorna vizsgálat

A mai technológiával a szennyvíz csatornák és csővezetékek már belülről is megvizsgálhatóak anélkül, hogy bármilyen bontási munkát végeznénk. A kamerás csatornavizsgálattal megvizsgálható, hogy a csatornahálózat milyen állapotban van, ezáltal pontosan meghatározhatjuk a szennyvíz hálózat élettartalmát illetve az estleges dugulás okát. A felvételeket melyeken a pontos méter adatok láthatóak természetesen kérésre dokumentáljuk és adathordozón átadjuk. Ha a kamerával hibát találunk a vezetéken, a hiba helyét 20 cm-es pontossággal meghatározzuk a mélység adattal együtt.

A kamerás csatorna vizsgálat szolgáltatásunkat főként Baranya megyében, így Pécs, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Komló, Mohács, Pécsvárad, Harkány, Siklós és Sásd, valamint a többi nagyobb település vonzáskörzetében veheti igénybe.

Nyomvonalkeresés

A föld alatt vagy a falban futó, vezetékek megtalálása különösen nagy gond akkor, ha valaki nem saját maga építkezett, és használt házat vásárolt. Évtizedek múltán elfelejtődik, merre is futnak pontosan a csövek. Meghibásodás esetén különösen fontos tudni, hol keressünk azokat. Bármilyen vízvezeték szennyvízcsatorna, fém, műanyag, beton, stb. cső, nyomvonalkeresését, hibahely meghatározását vállaljuk garanciával akár 20cm pontossággal!

Nyomvonal kereső berendezésünk a ma elérhető legjobb a piacon.

A nyomvonalkeresés szolgáltatásunkat főként Baranya megyében, így Pécs, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Komló, Mohács, Pécsvárad, Harkány, Siklós és Sásd, valamint a többi nagyobb település vonzáskörzetében veheti igénybe.

Műszeres szivárgáskeresés

A vízvezeték hálózat minősége, zártsága nagy fontosságú. A hibahelyek jelentős, szükségszerűen bekövetkező egyéb kárt is eredményezhetnek, például a hálózatba bejutó szennyeződés, illetve a hálózatból szivárgó víz következtében ázó falak, pincék, nem beszélve a vízveszteség által okozott anyagi kárról.

Az általunk kínált szolgáltatás egy pontos hibahely meghatározást biztosít, azért hogy a javítás önnek a legkevesebb bontási munkával és anyagi ráfordítással járjon. A berendezéssel akusztikusan határozzuk meg és kérésére javítjuk a vezeték hibás szakaszát.

A lehető legkisebb költséggel járó javításokat a biztosítók nagymértékben tolerálják így az ügyintézés gördülékenyebb és gyorsabb.

A műszeres szivárgáskeresés szolgáltatásunkat főként Baranya megyében, így Pécs, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Komló, Mohács, Pécsvárad, Harkány, Siklós és Sásd, valamint a többi nagyobb település vonzáskörzetében veheti igénybe.

csőtörés Pécs, duguláselhárítás Pécs, kamerás csatorna vizsgálat Pécs, műszeres szivárgáskeresés Pécs, csötörés Pécs, nyomvonalkeresés Pécs

Womázás

A womázás a dugulások megszüntetésének egyik eszköze. A woma egy magasnyomással jelen estben 160 bár víznyomással és 60 liter/perc vízmennyiséggel dolgozó gép amely hatékonyan tisztítja a csöveket akár 80 méter hosszban. A woma fő munkaterülete a külső csatornák mivel alap esetben kívülről befelé folyás iránnyal szembe dolgozik hatékonyan, de ettől helyszíni mérlegelés után eltérhetünk.

A womázás szolgáltatásunkat főként Baranya megyében, így Pécs, Szigetvár, Szentlőrinc, Bóly, Komló, Mohács, Pécsvárad, Harkány, Siklós és Sásd, valamint a többi nagyobb település vonzáskörzetében veheti igénybe.

csőtörés Pécs, duguláselhárítás Pécs, kamerás csatorna vizsgálat Pécs, műszeres szivárgáskeresés Pécs, csötörés Pécs, nyomvonalkeresés Pécs